(junior) CNC Verspaner

De functie

Als CNC verspaner ben je verantwoordelijk voor het vervaardigen van producten aan onze computergestuurde machines. De producten die je maakt worden gebruikt in onze assemblagehal, waar jouw collega’s de eindproducten maken. Je bedient de CNC machine en zorgt vervolgens voor een correcte afwerking van de onderdelen.

We nodigen zowel ervaren als onervaren verspaners uit om te reageren. Het team waarin je komt te werken heeft veel ervaring.

Over ATD Machinery

ATD Machinery ontwerpt, ontwikkelt, bouwt en reviseert standaard- en maatwerkmachines en systemen. Dit doen zij voor het transporteren, produceren en verpakken van kwetsbare of gevoelige (natuur)producten en materialen. In de afgelopen 50 jaar heeft ATD Machinery zich meer dan bewezen als bedrijfsmechanisatie specialist in de veeleisende wereldwijde sigarenindustrie. De organisatie heeft 55 werknemers en een ongeëvenaarde expertise in elk aspect van de klant specifieke ontwikkeling en bouw van productie machines. De organisatie wil haar sterke mondiale positie in de sigarenindustrie verder verstevigen en heeft daarnaast de ambitie om in de komende 3 jaar met 30% te groeien met nieuwe product-markt combinaties!

Wie ben jij?

  • Je beschikt over MBO niveau 3 werk en denk niveau, richting werktuigbouwkunde mechatronica of soortgelijk;
  • Je hebt ervaring met CNC machines, of wil dit graag op doen (BBL leerlingen zijn ook welkom);
  • Je ben bevlogen en geïnteresseerd in de techniek;
  • Op zoek naar een baan waar geen dag hetzelfde is doordat er nagenoeg geen seriewerk gemaakt wordt;
  • Je werkt graag met je handen en bent leergierig.

Wat bieden wij?

ATD Machinery is een ambitieus en innovatief familiebedrijf met korte lijnen. Je krijgt volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen. We werken in een modern pand met enthousiaste en betrokken collega’s. We vallen onder de CAO Metalektro en hebben dan ook prettige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 27 vrije en 13 ATV dagen per jaar (op voltijdbasis), een goede pensioenregeling en de ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Interesse?
Wil en kun jij een bijdrage leveren aan ons, solliciteer dan met jouw motivatie en CV naar hr@atdmachinery.nl t.a.v. Noortje Versteijnen. Voor meer informatie over de functie kun je ons bereiken op telefoonnummer:  0497- 786500

Do you want to apply?

Please enter your name.
Please enter a (valid) email address
Please provide a motivation.
This site is protected by reCAPTCHA and the Privacy policy and Terms of Service of Google.

Talk to us about

your production and packaging challenges

Contact us