Manager Bedrijfsbureau

Weet jij als geen ander de vertaalslag te maken van order naar een robuuste productieplanning? Werk jij graag met korte lijnen binnen een ambitieus familiebedrijf? Help jij ATD Machinery haar groei te faciliteren?

                                               Dan willen wij jou uitnodigen om te solliciteren!

Wat ga je doen?

Bij ATD Machinery worden er klant specifieke machines ontworpen, ontwikkeld, gebouwd en gereviseerd. Wij willen onze sterke mondiale positie in de sigarenindustrie verder verstevigen en daarnaast groeien met nieuwe product-markt combinaties. Om dit te kunnen bereiken is er een meerjarenplan opgesteld en is o.a. de nieuwe functie Manager Bedrijfsbureau ontstaan. Deze functie heeft enerzijds een uitvoerend karakter en anderzijds een leidinggevend karakter. Uitvoerend ben je verantwoordelijk voor een realistische productieplanning, de volledige werkvoorbereiding, maak je de ‘make- or- buy’ beslissing en je bewaakt de leveringsperformance. Je informeert jouw collega’s over jouw bevindingen, adviezen en zorgt voor constante verbetering. Daarnaast stuur je de ondersteunende afdelingen inkoop, magazijn en onze interne supplier verspaning aan. Dit zijn 11 medewerkers. Jij bewaakt het overzicht van deze afdelingen en processen en dit maakt jou het ‘kompas’ en rechterhand van de Manager Operations. Hier rapporteer je ook aan.

Over ATD Machinery

ATD Machinery ontwerpt, ontwikkelt, bouwt en reviseert standaard- en maatwerkmachines en systemen. Dit doen zij voor het transporteren, produceren en verpakken van kwetsbare of gevoelige (natuur)producten en materialen. In de afgelopen 50 jaar heeft ATD Machinery zich meer dan bewezen als bedrijfsmechanisatie specialist in de veeleisende wereldwijde sigarenindustrie. De organisatie heeft 50 werknemers en een ongeëvenaarde expertise in elk aspect van de klant specifieke ontwikkeling en bouw van productie machines. De organisatie wil haar sterke mondiale positie in de sigarenindustrie verder verstevigen en heeft daarnaast de ambitie om in de komende 3 jaar met 30% te groeien met nieuwe product-markt combinaties!

Wat breng je mee?

  • Je beschikt over HBO werk en denk niveau, richting (technische) bedrijfskunde, supply chain of soortgelijk;
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt ervaring met een planningstool zoals bijv. Microsoft Project
  • Ervaring met leidinggeven, je bent hierin een voorbeeld voor anderen en weet te motiveren;
  • Je bent voltijd beschikbaar;
  • Je beschikt over goede organisatorische vaardigheden en hebt doorzettingsvermogen;
  • Je bent communicatief vaardig, nauwkeurig en pragmatisch;
  • Van nature ben je oplossings- en resultaatgericht en besluitvaardig: een ‘can- do mentaliteit’;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij?

ATD Machinery is een ambitieus en innovatief familiebedrijf met korte lijnen. We werken in een modern pand met enthousiaste en betrokken collega’s. We vallen onder de CAO Metalektro en hebben dan ook prettige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 27 vrije en 13 ATV dagen per jaar (op voltijdbasis), een goede pensioenregeling en de ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Interesse?
Wil en kun jij een bijdrage leveren aan ons, solliciteer dan met jouw motivatie en CV naar hr@atdmachinery.nl t.a.v. Carolien Lodewijkx (HR Business Partner). Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Patrick van der Kruis (Manager Operations) op telefoonnummer:  0497- 786500

Do you want to apply?

Please enter your name.
Please enter a (valid) email address
Please provide a motivation.
This site is protected by reCAPTCHA and the Privacy policy and Terms of Service of Google.

Talk to us about

your production and packaging challenges

Contact us