Monteur – Inbedrijfsteller

Zoek je een internationale baan in de techniek met veel vrijheid bij een toonaangevend bedrijf in de machinebouw? Dan ben jij de monteur die we zoeken!

Wij zijn ATD Machinery

ATD Machinery ontwerpt, ontwikkelt, bouwt en reviseert prototype, standaard- en maatwerkmachines en systemen. Dit doen wij voor het transporteren, produceren en verpakken van kwetsbare of gevoelige (natuur)producten en materialen. In de afgelopen 55 jaar heeft ATD Machinery zich  gepositioneerd als bedrijfsmechanisatie specialist in de veeleisende wereldwijde sigarenindustrie. Onze organisatie heeft ruim 50 werknemers en een ongeëvenaarde expertise in elk aspect van de klant specifieke ontwikkeling en bouw van productie-en verpakkingsmachines. Wij hebben een sterke mondiale positie in de sigarenindustrie en hebben een grote ambitie om de komende jaren verder te groeien binnen de nieuwe product-markt combinaties!

Onze bedrijfscultuur laat zich omschrijven door: recht door zee, loyaal, behulpzaam, lange termijn visie en strategie, professioneel, open, transparant, technisch georiënteerd en ondernemend.

Wat ga je doen?

Als monteur-inbedrijfsteller krijg je de kans om deel uit te maken van ons getalenteerde team in Hapert, waar je verantwoordelijk zult zijn voor de assemblage en installatie van onze machines. Een cruciaal aspect van deze functie is het testen en in bedrijfstellen van onze productiemachines van sigaren. Hoewel sigarenproductie vroeger een ambacht was dat met de hand werd uitgevoerd, gebeurt dit tegenwoordig machinaal. Desalniettemin blijft het vak van sigarenmaker een ambacht, aangezien sigaren een natuurproduct zijn dat afhankelijk is van factoren zoals temperatuur en luchtvochtigheid.

Jouw rol omvat de volgende werkzaamheden:

 • Samen met collega monteurs het assembleren van machines in onze werkplaats in Hapert
 • Testen van de machines in de werkplaats in Hapert (Factory Acceptance Test) door sigaren te produceren die aan de gestelde kwaliteitsnormen voldoen
 • Reizen naar internationale klanten om de machines aldaar te installeren en af te stellen volgens specificaties (Site Acceptance Test)
 • Verstrekken van technische ondersteuning en training aan klanten om een optimale werking van de machines te garanderen
 • Rapporteren van technische problemen en het assisteren bij het ontwikkelen van oplossingen in samenwerking met het technische team

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een afgeronde MBO niveau 3 opleiding, bij voorkeur in de richting mechatronica of soortgelijk
 • Je hebt ervaring met assemblage, onderhoud of services van machines
 • Je hebt ervaring met het in bedrijfstellen van processen
 • Affiniteit met de sigarenindustrie is een pré, maar niet verplicht (traditionele sigarenmakerij-ervaring is niet vereist maar je bent wel bereid dit te leren)
 • Bereidheid tot internationaal reizen en verblijven bij klanten gedurende installaties (betreft ongeveer 10% van je tijd)
 • Goede communicatievaardigheden en klantgerichtheid
 • Zelfstandig kunnen werken en problemen oplossen
 • Goede beheersing van de Engelse taal is een must, beheersing van de Spaanse taal is een pré

Wat biedt ATD Machinery?

ATD Machinery is een ambitieus en innovatief familiebedrijf met korte lijnen. Je krijgt volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen. We werken in een modern pand met enthousiaste en betrokken collega’s. We vallen onder de CAO Metalektro en hebben dan ook prettige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 27 vrije en 13 ATV dagen per jaar (op voltijdbasis), een goede buitenlandvergoeding, een goede pensioenregeling en de ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Interesse in deze uitdaging?

Stuur je motivatie en CV naar hr@atdmachinery.nl t.a.v. Noortje Versteijnen. Heb je vragen n.a.v. deze vacature? Neem dan eerst contact op met Noortje op 06-15963773.

 

Do you want to apply?

Please enter your name.
Please enter a (valid) email address
Please provide a motivation.
This site is protected by reCAPTCHA and the Privacy policy and Terms of Service of Google.