OFFICE MANAGER (Marketing Support)

Organiseer en ontzorg jij graag? Werk jij graag met korte lijnen binnen een familiebedrijf? Wil jij ATD Machinery ondersteunen met de ambitie om sterk te groeien en professionaliseren?

Dan willen wij jou uitnodigen om te solliciteren!

Wat ga je doen?

In de functie van Office Manager (Marketing Support) organiseer je veel en vaak. Zo gaat een deel van onze medewerkers regelmatig naar de internationale klant, staat ATD Machinery regelmatig op een beurs, houden we open dagen en zijn er meerdere personeelsactiviteiten zoals een kwartaalvergadering of barbecue. Deze activiteiten organiseer jij van A tot en met Z, zodat de medewerker, klant of bezoeker volledig ontzorgd wordt. Ook ondersteun je je sales collega’s. Zo maak je productbeschrijvingen voor brochures en vakliteratuur en organiseer je beeldmateriaal van de machines en of producten. Ook houd je de website en social media up to date. In voorkomende gevallen kun je ook andere collega’s ondersteunen, waardoor je een veelzijdige functie hebt met veel verantwoordelijkheid en een hoog adhoc gehalte.

Over ATD Machinery

ATD Machinery ontwerpt, ontwikkelt, bouwt en reviseert standaard- en maatwerkmachines en systemen. Dit doen zij voor het transporteren, produceren en verpakken van kwetsbare of gevoelige (natuur)producten en materialen. In de afgelopen 50 jaar heeft ATD Machinery zich meer dan bewezen in de veeleisende wereldwijde sigarenindustrie. De organisatie heeft 50 werknemers en een ongeëvenaarde expertise in elk aspect van de ontwikkeling en bouw van productie machines. Specifieke expertise in het verpakken en etiketteren van allerlei kwetsbare producten in diversen verpakkingen voor een bredere markt! ATD Machinery is dé marktleider in de sigarenindustrie. De organisatie wil haar sterke mondiale positie in de sigarenindustrie verder verstevigen en heeft daarnaast de ambitie om in de komende 3 jaar met 30% te groeien met nieuwe product-markt combinaties!

Wat breng je mee?

  • Je beschikt over HBO werk- en denk niveau, met in ieder geval een MBO diploma richting marketing, sales of communicatie of soort gelijk;
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Ervaring bij een technische organisatie is een pré;
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
  • Je beschikt over uitstekende organisatorische vaardigheden en bent in staat om anderen te ontzorgen;
  • Je bent communicatief vaardig, nauwkeurig en pragmatisch;
  • Van nature ben je oplossings- en resultaatgericht en besluitvaardig: een ‘can do-mentaliteit’.

Wat bieden wij?

ATD Machinery is een ambitieus en innovatief familiebedrijf met korte lijnen. We werken in een modern pand met enthousiaste en betrokken collega’s. We vallen onder de CAO Metalektro en hebben dan ook prettige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 40 vrije dagen per jaar (op voltijdbasis), een goede pensioenregeling en de ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Interesse?

Wil en kun jij een bijdrage leveren aan onze ambities, solliciteer dan met jouw motivatie en CV naar hr@atdmachinery.nl t.a.v. Carolien Lodewijkx (HR Business Partner). De 1e gesprekken zullen plaatsvinden op 4 en 6 oktober 2021. Voor meer informatie over de functie kun je tot en met 16 september contact opnemen met Lieke van Schijndel, Office Manager, op telefoonnummer: 0497- 786 500.

Do you want to apply?

Please enter your name.
Please enter a (valid) email address
Please provide a motivation.
This site is protected by reCAPTCHA and the Privacy policy and Terms of Service of Google.

Talk to us about

your production and packaging challenges

Contact us