Revisie monteur

Ben jij een ervaren monteur met een passie voor het reviseren van machines? Heb je oog voor detail en een drive om verouderde machines weer nieuw leven in te blazen? Dan is deze vacature bij ATD Machinery iets voor jou!

Wij zijn ATD Machinery

ATD Machinery ontwerpt, ontwikkelt, bouwt en reviseert prototype, standaard- en maatwerkmachines en systemen. Dit doen wij voor het transporteren, produceren en verpakken van kwetsbare of gevoelige (natuur)producten en materialen. In de afgelopen 55 jaar heeft ATD Machinery zich  gepositioneerd als bedrijfsmechanisatie specialist in de veeleisende wereldwijde sigarenindustrie. Onze organisatie heeft ruim 50 werknemers en een ongeëvenaarde expertise in elk aspect van de klant specifieke ontwikkeling en bouw van productie-en verpakkingsmachines. Wij hebben een sterke mondiale positie in de sigarenindustrie en hebben een grote ambitie om de komende jaren verder te groeien binnen de nieuwe product-markt combinaties!

Onze bedrijfscultuur laat zich omschrijven door: recht door zee, loyaal, behulpzaam, lange termijn visie en strategie, innovatief, professioneel, open, transparant, technisch georiënteerd en ondernemend.


Wat ga je doen?

Als revisiemonteur bij ATD Machinery ben je verantwoordelijk voor het reviseren van verouderde machines. Je analyseert de staat van de machines, identificeert slijtage en beoordeelt welke onderdelen vervangen moeten worden. Met jouw technische expertise zorg je ervoor dat de machines na revisie weer voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Naast het uitvoeren van revisiewerkzaamheden ben je bezig met het testen en verfijnen van de machine om ervoor te zorgen dat de machine goed functioneert en voldoet aan de vereiste normen. Je werkt samen met andere (elektro en mechanische) monteurs en engineers om eventuele problemen op te lossen en verbeteringen aan te brengen in de machines.

Als de machine gereviseerd is ben je ook betrokken bij de installatie van de machines bij klanten op internationale locaties. Kortom, een uitdagende baan waarin geen dag hetzelfde is!

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde MBO niveau 3 opleiding, bij voorkeur in de richting van mechatronica of soortgelijk
  • Aantoonbare ervaring als revisiemonteur of vergelijkbare functie in de machinebouw
  • Technisch inzicht en vaardigheid in het lezen van technische tekeningen
  • Zelfstandig, nauwkeurig en met oog voor kwaliteit
  • Oplossingsgericht en bereid om in een team te werken
  • Affiniteit met machinebouw en de drive om jezelf te blijven ontwikkelen

 Wat biedt ATD Machinery?

ATD Machinery is een ambitieus en innovatief familiebedrijf met korte lijnen. Je krijgt volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen. We werken in een modern pand met enthousiaste en betrokken collega’s. We vallen onder de CAO Metalektro en hebben dan ook prettige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 27 vrije en 13 ATV dagen per jaar (op voltijdbasis), een goede pensioenregeling en de ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Interesse in deze uitdaging?

Stuur je motivatie en CV naar hr@atdmachinery.nl t.a.v. Noortje Versteijnen. Heb je vragen n.a.v. deze vacature? Neem dan eerst contact op met Noortje op 06-15963773.

 

Do you want to apply?

Please enter your name.
Please enter a (valid) email address
Please provide a motivation.
This site is protected by reCAPTCHA and the Privacy policy and Terms of Service of Google.