Stage (afstudeer)opdracht: duurzaamheid

De functie

ATD is in ontwikkeling en heeft duurzaamheid hoog op de agenda staan. Wij voorzien klanten wereldwijd  van goede machines, onderdelen en services. Parallel willen we als organisatie impact op het milieu verminderen.

De (afstudeer)opdracht is om de huidige CO2 footprint van ATD Machinery in kaart te brengen en advies te geven over de lange termijn duurzaamheidsdoelstellingen. We verwachten hierin een gestructureerde onderzoek aanpak, een duidelijke kadering en ambitieuze adviezen. Voor deze opdracht stel je een heldere visie op die je goed kan verdedigen. Om zo een duurzaam pad voor de organisatie uit te stippelen.

Over ATD Machinery

Vanuit onze vestiging in Hapert ontwerpt, ontwikkelt, bouwt en reviseert ATD Machinery standaard- en maatwerkmachines en systemen. Dit doen wij voor het transporteren, produceren en verpakken van kwetsbare of gevoelige (natuur)producten en materialen. In de afgelopen 50 jaar heeft ATD Machinery zich meer dan bewezen als bedrijfsmechanisatie specialist in de veeleisende wereldwijde sigarenindustrie. De organisatie heeft 55 werknemers en een ongeëvenaarde expertise in elk aspect van de klant specifieke ontwikkeling en bouw van productie machines. Onze sterke mondiale positie in de sigarenindustrie willen we verder verstevigen en daarnaast hebben we de ambitie om in de komende 3 jaar met 30% te groeien met nieuwe product-markt combinaties!

Wie ben jij?

  • HBO/WO student met interesse in duurzaamheid.
  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en bent niet bang om vragen te stellen.
  • Je kunt zelfstandig en gestructureerd werken.
  • Je ben resultaat gericht en hebt een hands-on mentaliteit.
  • Goede beheerding van Nederlands en Engels.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende stage waarbij je ATD écht op weg helpt naar verduurzaming
  • Een mooie stagevergoeding
  • Een enthousiast en betrokken team met persoonlijke begeleiding

Interesse?
Startdatum voor de stage zal worden bepaald in overleg met de stagiaire. Bij interesse neem dan contact op met onze HR Business Partner (Noortje Versteijnen): hr@atdmachinery.nl / 06 15 96 37 73.

Do you want to apply?

Please enter your name.
Please enter a (valid) email address
Please provide a motivation.
This site is protected by reCAPTCHA and the Privacy policy and Terms of Service of Google.

Talk to us about

your production and packaging challenges

Contact us